dissabte, 26 de juliol del 2014

STEAK TARTARE



Steak Tartare

Carn picada de filet de vedella. (Recent) (300 gr.)
ceba tendra (1)
chalota (1)
1 rovell d’ou
Tàperes ( 1 cullerada)
Salsa Perrins.(1 cullerada i mitja)
el suc d’una llimona.
Mostassa a l’antiga (1 cullerada)
Cigolet (cebollino)
Pebre negre recent molt.
Cogombrets en vinagre.
unes gotes de Tabasco.
unes gotes de brandy.
sal.

En un bol gran de vidre, hi posarem primer la carn picada, separarem  el rovell  d’un ou fresc i l’abocarem.

Tindrem picades la ceba, la chalota, els cogombres i el cigolet, que afegirem a la barreja i posarem el suc de la llimona, la salsa Perrins, la mostassa a l’antiga, les gotes de Tabasco i el brandy. Es remena bé, amb un parell de culleres.

Tota això es fa al restaurant a la vista del client que l’ha demanat, i es deixa reposar breus moments abans de servir-ho a taula acompanyat d’unes torradetes i mantega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada