Steak Tartare
Carn picada de
filet de vedella. (Recent) (300 gr.)
ceba tendra (1)
chalota (1)
1 rovell d’ou
Tàperes ( 1
cullerada)
Salsa Perrins.(1
cullerada i mitja)
el suc d’una
llimona.
Mostassa a l’antiga
(1 cullerada)
Cigolet (cebollino)
Pebre negre recent
molt.
Cogombrets en
vinagre.
unes gotes de
Tabasco.
unes gotes de brandy.
sal.
En un bol gran de
vidre, hi posarem primer la carn picada, separarem el rovell
d’un ou fresc i l’abocarem.
Tindrem picades la ceba, la chalota, els
cogombres i el cigolet, que afegirem a la barreja i posarem el suc de la
llimona, la salsa Perrins, la mostassa a l’antiga, les gotes de Tabasco i el
brandy. Es remena bé, amb un parell de culleres.
Tota això es fa al
restaurant a la vista del client que l’ha demanat, i es deixa reposar breus
moments abans de servir-ho a taula acompanyat d’unes torradetes i mantega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada