diumenge, 27 de juliol del 2014

ALTRES AMANIDES



Altres amanides

La imaginació no té límits, i amb tants ingredients podem fer mil i una combinacions, com per exemple una amanida de rúcula i canonges amb tomàquets secs (2) i pernil d’ànec.

La  nova cuina, ha posat de moda les barreges d’herbes, enciams, escarola, endívies, rúcula, canonges, xicoira i altres per l’estil, ( a això a ajudat, i molt l’aparició de les barreges ja preparades, envasades en atmosfera controlada  -nitrogen-),  amb tomaques xerry, rabinetes,.... i amanides amb vinagretes del més divers o salsa de iogurt,... barrejades amb un altre ingredient que agafa paper protagonista, per contrast,  com el pernil d’ànec, favetes tendres amb pernil, formatge de cabra tendre escalfat al forn, pernil de pota negra, gambes (de bona mida),...

N’hi ha però alguna amanida que bé amb denominació d’origen, tal és xató (de Sitges o de Vilanova... del món, degut a la internacionalització de la cuina catalana).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada