dissabte, 26 de juliol del 2014

AMANIDA D'ESCAROLA I ALL



          Amanida d’escarola i all


Aquesta recepta, es prestada per la meva sogra (d’origen andalús, però que va aprendre a cuinar aquí ). De fet totes les receptes són prestades per una o altra cultura.

            Escarola
            All (3 o 4)
            Pebre vermell dolç (1 cullerada)
            Oli verge d’oliva. (2 cullerades)
            Vinagre (1 cullerada)
Sal

Es renta l’escarola i es posa a troços, no mes llargs de 4 dits a un bol.

A part, es pelen els alls i es matxuquen al morter amb una mica de sal, amb l’afegit al final d’una cullerada de pebre vermell dolç i una mica de sal, li aboquem l’oli i una mica de vinagre, fent així una vinagreta, molt poc emulsionada.

Afegim la vinagreta amb el pebre vermell a l’escarola, i ja podem servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada