Chutney de coco
Si bé la majoria de chutneys, són
preparades en calent, com una
melmelada grossa, aquesta es prepara en fred. És una recepta tropical.
Coco fresc (1)
Arrel de gingebre (un troç d’1 cm).
Guindilles (cayena) 2.
Comí (1 punta de cullera de postres)
Cilantre fresc (1) branqueta.
Polpa de tamarinde (1 cullerada de postres)
Llimona (el suc d’una llimona).
Sucre (1 cullerada de Café)
Sal (un pessic)
Partim el coco (d’un cop de martell sec) o el comprem partit; farem a
miques la polpa del coco i la posarem a la batedora. Tallarem un troç de
l’arrel del gingebre i la pelarem.
Posarem la resta d’ingredients i triturarem amb la batedora, fins
aconseguir una massa homogènia (potser li haurem d’afegir una mica d’aigua).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada