Carpaccio de Vedella
Ara qualsevol
restaurant es veu capaç de servir carpaccio, encara que no tinguin vedella
fresca, o la que tinguin no sigui l’adequada (filet).
Tenen una mena d’embotit
de vedella (que podem suposar de la part del crostó) al congelador, i amb
l’ajut de la màquina de tallar embotits en fan unes llesques molt primes que
després ens posen al plat fins i tot congelades. Evidentment, no és això!
Per a quatre
persones:
Filet de Vedella o
Bou. (250 gr)
Llimona (2
cullerades de suc)
Formatge sec,
tallat molt prim. (Parmesano reggiano, manxego, Idiazabal,...) 60 gr.
Oli d’Oliva Verge
Extra.
Sal (en escates).
sal Maldon.
Pebre negre.
Tàperes (optatiu).
La carn estarà una
mica “assentada”, sense sang.
Amb uns talls molt
prims de la part del filet (solomillo), li tirarem el suc de la llimona per
sobre, una mica d’oli verge extra, la sal, el pebre i finalment el formatge per
sobre.
Ho servirem
d’immediat (si no estàs assegut no menges).
Compte amb les
dones embarassades, la carn crua pot ser abortiva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada