dissabte, 26 de juliol del 2014

CARPACCIO DE VEDELLA



Carpaccio de Vedella



Ara qualsevol restaurant es veu capaç de servir carpaccio, encara que no tinguin vedella fresca, o la que tinguin no sigui l’adequada (filet).

Tenen una mena d’embotit de vedella (que podem suposar de la part del crostó) al congelador, i amb l’ajut de la màquina de tallar embotits en fan unes llesques molt primes que després ens posen al plat fins i tot congelades. Evidentment, no és això!

Per a quatre persones:

Filet de Vedella o Bou. (250 gr)
Llimona (2 cullerades de suc)
Formatge sec, tallat molt prim. (Parmesano reggiano, manxego, Idiazabal,...) 60 gr.
Oli d’Oliva Verge Extra.
Sal (en escates). sal Maldon.
Pebre negre.
Tàperes (optatiu).


La carn estarà una mica “assentada”, sense sang.

Amb uns talls molt prims de la part del filet (solomillo), li tirarem el suc de la llimona per sobre, una mica d’oli verge extra, la sal, el pebre i finalment el formatge per sobre.

Ho servirem d’immediat (si no estàs assegut no menges).

Compte amb les dones embarassades, la carn crua pot ser abortiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada