diumenge, 27 de juliol del 2014

AMANIDA DE LLENTIES



           Amanida de llenties




Per a quatre persones:

Llenties cuites (400 gr. escorregut)
Tomàquet madur (2)
Ceba ( 1 grossa)
Pebrot verd (1/2)
Pebrot vermell (1/2)
Ou dur.
Oli, vinagre, sal.
Pebre negre molt.

Passarem les llenties per un raig d’aigua, per a deixar-les netes dels suc de cocció, amb l’ajut d’un escorredor  gran (de reixeta o foradat).

Respecte les verdures, primer pelarem la ceba, la tallarem a troços petits, i la posarem un estona en aigua.
Netejarem tomàquets i pebrots, passant-los la mà per la pell sota un raig d’aigua, i els tallarem, a daus petits i a medallons.

Aquesta amanida, l’adobarem abans de servir-la (uns deu minuts), amb una mica d’oli, un raig de vinagre i sal. També hi posarem un polsim de pebre negre (millor recent molt)..


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada