Amanida de llenties
Per a quatre
persones:
Llenties cuites
(400 gr. escorregut)
Tomàquet madur (2)
Ceba ( 1 grossa)
Pebrot verd (1/2)
Pebrot vermell
(1/2)
Ou dur.
Oli, vinagre, sal.
Pebre negre molt.
Passarem les
llenties per un raig d’aigua, per a deixar-les netes dels suc de cocció, amb
l’ajut d’un escorredor gran (de reixeta
o foradat).
Respecte les
verdures, primer pelarem la ceba, la tallarem a troços petits, i la posarem un
estona en aigua.
Netejarem tomàquets
i pebrots, passant-los la mà per la pell sota un raig d’aigua, i els tallarem,
a daus petits i a medallons.
Aquesta amanida,
l’adobarem abans de servir-la (uns deu minuts), amb una mica d’oli, un raig de
vinagre i sal. També hi posarem un polsim de pebre negre (millor recent molt)..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada