Esqueixada de bacallà (1)
Bacallà ( 1 tall)
bitxos (2) (cayena)
Alls (2)
Pebre vermell dolç
(1 culleradeta de postres)
Oli d’oliva verge.
Amb el bacallà
dessalat, el passem per sota l’aixeta, i després l’esquinçarem amb els dits, resseguint
les espines, traient-les d’una pessigada. Deixarem apart, la pell i les
espines.
En una safata
petita, hi posarem els esquinços del bacallà, trencarem i afegirem un parell de
“bitxos” (cayena), hi posarem un o dos alls picats, el pebre vermell dolç i un
raig abundant d’oli d’oliva verge. Remenem una mica amb una forquilla. Ho
deixarem reposar una mitja hora, i ja es pot menjar.
Esqueixada de bacallà (2)
Bacallà ( 1 tall)
Alls (2)
pebrot verd (1/2)
pebrot vermell
(1/2)
ceba tendra (1/2)
Oli d’oliva verge.
Vinagre (al gust) i
sal
Amb el bacallà
dessalat, el passem per sota l’aixeta, i després l’esquinçarem amb els dits, resseguint
les espines, traient-les d’una pessigada. Deixarem apart, per llançar la pell i
les espines.
En una safata
petita, hi posarem els esquinços del bacallà, posarem els alls picats, els
pebrots tallats a troços i la ceba tendra. Amanirem amb una raig generós d’oli,
una mica de vinagre i un pessic de sal (només a les verdures).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada