dissabte, 26 de juliol del 2014

ESQUEIXADA DE BACALLÀ



Esqueixada de bacallà (1)

Bacallà ( 1 tall)
bitxos (2) (cayena)
Alls (2)
Pebre vermell dolç (1 culleradeta de postres)
Oli d’oliva verge.

Amb el bacallà dessalat, el passem per sota l’aixeta, i després l’esquinçarem amb els dits, resseguint les espines, traient-les d’una pessigada. Deixarem apart, la pell i les espines.

En una safata petita, hi posarem els esquinços del bacallà, trencarem i afegirem un parell de “bitxos” (cayena), hi posarem un o dos alls picats, el pebre vermell dolç i un raig abundant d’oli d’oliva verge. Remenem una mica amb una forquilla. Ho deixarem reposar una mitja hora, i ja es pot menjar.

Esqueixada de bacallà (2)

Bacallà ( 1 tall)
Alls (2)
pebrot verd (1/2)
pebrot vermell (1/2)
ceba tendra (1/2)
Oli d’oliva verge.
Vinagre (al gust) i sal

Amb el bacallà dessalat, el passem per sota l’aixeta, i després l’esquinçarem amb els dits, resseguint les espines, traient-les d’una pessigada. Deixarem apart, per llançar la pell i les espines.

En una safata petita, hi posarem els esquinços del bacallà, posarem els alls picats, els pebrots tallats a troços i la ceba tendra. Amanirem amb una raig generós d’oli, una mica de vinagre i un pessic de sal (només a les verdures).


 

 

                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada