diumenge, 27 de juliol del 2014

AMANIDA PRIMAVERA



Amanida Primavera

Aquesta recepta és una de les moltes oportunitats de barrejar coses que ens donen les amanides, en aquest cas és casi com la idea d’una pizza. Quatre coses, ben conjuminades.

Per persona:

Enciam.
Nous pelades ( 5 o 6)
Formatge a taquets (gouda) (50 gr)
Anxoves (2 o 3)
Herbes d’amanir (italianes) o orenga.
Oli, sals.
Vinagre balsàmic o salsa de soja.

Primer netejarem l’enciam, fulla per fulla, sota el raig d’aigua.
El tallarem a una mida més petita (quatre dits aprox.).
En un bol de vidre o plàstic, barrejarem l’enciam, el formatge, les anxoves (tallares a terços) i  les nous pelades. Per sobre hi afegirem les herbes d’amanir o la orenga.


Cadascú s’ho amanirà al seu gust.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada