dilluns, 25 d’agost del 2014

GUACAMOLE



Crema d’alvocat

(Guacamole)

Plat molt popular a Mèxic, ha arribar a posar-se de moda aquí a través de les illes Canàries, on es conreen molt bons alvocats.

Alvocat (1)
All (1)
Tomàquet madur (1/4)
Ceba ( 1/2 de petita)
Oli d’oliva verge
Pebre negre, sal
Llimona (el suc d’una)
Cilantre fresc (2-3 branquetes)

Pelem l’all i els tomàquet, l’alvocat , li treïem l’ós, i els fem a troços.

Afegim tot menys la ceba a la batedora (o al got del turmix), i fem una crema espesa.
Piquem la ceba amb el ganivet, fina; o ratllada amb el ratllador pel costat dels forats més amples.

Barregem la ceba amb la crema i servim, acompanyat de galetes salades, patates fregides a l’anglesa (chips), palets de pa (grissini) o natxos de blat de moro.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada